Værksted Natur og Teknik

Værksted
Natur og Teknik

lørdag den 20. september 2008

En historie om flagermus

Vil lige fortælle en lille sjov historie om da vi boede i Brasilien og der var Dengue alert.
Dvs. der var Dengue fever rundt om i nabolaget,så der kom indspektion fra "Dengue politiet" og ens hus og have skulle inspiceres og alt stillestående vand skulle fjernes.
Så alle mine fine Bromeliaer forsvandt med de stygge mænd.
Ned på ladet af deres lastvogn til alt det andet de havde samlet sammen på deres færd. De små sukkervands beholdere der hang i Hibscus hækken til Colibrierne led samme skæbne.
Tilsidst begav de 3 store mænd sig op på vores tag som nogle Ghostbusters,med udstyr på ryggen, for nu skulle der sprøjtes med røg ind i vores vand reservoire,en kæmpe tank med vand der skulle forsyne alle vores 7 badeværelser(ja der var Amerikanske til stande).
Vel oppe på taget fik de listet en lille lem med skodder op, og pludselig lød der hvinende skrig deroppe fra og en sværm af flagermus væltede ud i hovederne på disse frygtingdende ghostbusters. Det var som at være med i en Hitchcock film, kan godt forstå de store mænd blev til små skræmte fyre.
Ja og vi måtte til at rense vandreservoire,føj at vide man har badet,børstet tænder og lavet mad med dette vand,nok fyldt med flagermuse efterladenskaber- YEAARKS! Og vi fik ny lem i uden skodder,så der blev lukket for flagermus.
Så flagermus har man skam også syd for Ækvator

Ingen kommentarer: